Mos

Mos: een #climatefiction installatie.In een #leegstaande winkelruimte is een wereld waar de natuur haar plek weer heeft ingenomen, een binnenruimte waar struiken, mos en varens groeien. Het lijkt alsof er al tientallen jaren geen mens is geweest. Er is op deze plek een nieuw #ecosysteem ontstaan.Er is behoefte aan een nieuwe invulling van leegstaande winkelpanden en mensen zoeken meer #verbinding met elkaar en de natuur. Ik wil met deze installatie #natuurervaring naar de binnenstad brengen. Ook denk ik dat je uitgedaagd wordt om na te denken over de toekomst.Het is voor mij duidelijk dat het huidige kapitalistische systeem niet duurzaam is. In mijn ideale wereld hebben mensen (gratis) toegang tot basisbehoeften zoals natuurervaring, kleding, lokaal voedsel, huisvesting, ontmoetingsplekken etc.