X

Eindelijk is het warm en ik zit binnen bij een workshop te luisteren naar hoe ik een sollicitatiebrief moet schrijven.. De secondewijzer van de klok gaat zo traag dat ik het voel natrillen in mijn hersens, kippenvel van de zweet. Mijn hart bonst voor mijn ogen. Alleen een simpel fruitboompje steekt boven de grond uit, maar je moest eens weten wat er allemaal onder de grond woelt en krioelt… Al die ogen die naar mij kijken maar mijn wortels hangen los in de aarde want ik zweef…
Eindelijk is het warm en ik zit binnen bij een workshop te luisteren naar hoe ik een sollicitatiebrief moet schrijven.. De secondewijzer van de klok gaat zo traag dat ik het voel natrillen in mijn hersens, kippenvel van de zweet. Mijn hart bonst voor mijn ogen.
Alleen een simpel fruitboompje steekt boven de grond uit, maar je moest eens weten wat er allemaal onder de grond woelt en krioelt… Al die ogen die naar mij kijken maar mijn wortels hangen los in de aarde want ik zweef…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.